duminică, 16 ianuarie 2011

Pentru cresterea unghiilor

Nu poti avea maini frumoase daca nu acorzi si unghiilor atentia cuvenita.

Ce trebuie sa faci in acest sens ? 
  Ei ,bine ,unghiile trebuie ingrijite cu mare atentie pentru a avea o forma frumoasa si in primul rand pentru a fi sanatoase.
  Daca va intrebati de ce unghiile voastre se rup mereu si se exfoliaza ,raspunsul este lipsa ingrijirii acestora sau lipsa calciului.

  Pentru a avea unghii tari si lungi ,va propun urmatorul tratament foarte eficient care nu necesita mult timp.
 

Aveti nevoie de : un bol cu apa calduta , ulei de masline , zeama a unei lamai (este deajuns un sfert dintr-o lamaie) si ulei de ricin.

  In acel bol adaugati uleiul de masline, zeama de lamaie si uleiul de ricin . Se tin mainile aproximativ 10 minute in acest bol si se maseaza unghiile usor.
Acest tratament este recomandat sa fie facut cam de 2 ori pe saptamana .

Efecte vizibile chiar din prima saptamana.




Un comentariu:

Alina spunea...

Unghiile sunt un accesoriu feminin ce completeaza tinuta... iti ofera acel strop de mandrie cand le vezi frumoase si sanatoase plus ca iti simti orgoliul mangaiat de privirile de admiratie ale celor din jur.



Dar ce facem atunci cand le privim si vedem o imagine ce nu face decat sa vrem sa le ascundem de ochii tuturor din jur si sa le tinem numai in buzunare...

Unghiile sunt afectate atat de factori externi (poluarea, impuritati, chimicale lasate de oja, etc.) cat si de factori interni (lipsa de calciu, dezechilibrul hormonal, alimentatia, etc.). Prin urmare se exfoliaza, iar stratul superior al unghiei se crapa foarte repede. Fiecare coltisor desprins se agata de haine, de par...

Cand, in sfarsit, cresc putin si esti foarte incantata, le lovesti de ceva si se rup din nou datorita slabei lor rezistente.



Unghiile si cuticulele sunt printre cele mai sensibile zone ale corpului asa ca sa le acordam atentia cuvenita printr-un tratament corect!



Cum? In 2 pasi...



PRIMUL PAS: PREGATIREA UNGHIILOR



* speli mainile cu apa rece si sapun
* cureti oja de pe unghii. Nu folosi instrumente abrazive ci doar dizolvant!
* impingi cuticulele cu ajutorul impingatorului de cuticule
* pui mainile intr-un bol cu apa calduta si sapun
* tai cuticulele cu o forfecuta
* tai colturile unghiilor si le dai forma finala cu pila
* pui un punct de carmin iar cu impingatorul de cuticule impingi spre margine in zona cuticulelor realizand astfel o dezinfectie. Stergi cu spirt.
* pui intaritor pe unghii





Uite cautand pe bloguri de unghii am gasit din intamplare un curs gratuit de manichiura care e valabil in toata tara pt inscriere clik pe numele meu